Cautare

7225 de rezultate pentru "stirile antena 1 pitesti ora 16" (3.14 secunde)
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Am citit in stirile de saptamana viitoare, ca Rodicuta Culcer e preferata Imparatului la sefia Consiliului de Administratie al TVR.
Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Spre argumentare, iau la intamplare doua dovezi de ultima ora.
Cei 1.375.749 de vizitatori unici din luna iunie fac din site-ul www.stirileprotv.ro liderul site-urilor generaliste de stiri din Romania si locul 4 in clasamentul general, cea mai buna pozitie din istoria site-ului.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
'Nu am putut urmari aseara nici 10 minute din emisiunea cu Vantu de la Antena 3, nici macar de dragul lui Victor Ciutacu.
Stirile n-au program. ... Exista viata dupa Antena 1, exista si dupa Realitatea sau Digi. Chiar si dupa Pro. Ne dam noi seama prea rar si parca prea tarziu, dar viata e fix ce e dincolo de usile redactiilor.
Gheorghe Voicu a fost Redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu. El a mai fost Redactor-sef la ziarele National, 7Plus, SuperMagazin si la stirile Observator de la Antena 1.
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
La ora 10.00, toti jucatorii din sistem intra pe ringul Bursei, iar pâna la ora 14.15 urmeaza "piata continua".
Copiii vor fi vedete ale acestei editii, care prinde sarbatoarea de 1 iunie chiar in mijlocul celor cinci zile de Bookfest.
Cazuri mai vechi 1. ... La ora 9:33 observa pe cer un obiect punctiform, planand incet.
Romania trece duminica la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, ceea ce va face ca ziua de 28 octombrie 2018 a fie cea mai lunga din acest an.
Birourile de vot in Olanda vor fi deschise de la ora locala 7. ... 30 ora Romaniei) pana la ora locala 21. ... 00 ora Romaniei). Si Ciprul si Malta urmeaza sa publice exitpolluri inainte de ora locala 22.
Sedinta comisiei parlamentare de ancheta privind cercetarea modului in care se gestioneaza amenajarile de irigatii si fondurile alocate va avea loc miercuri, 5 august, incepand cu ora 10:00.
"Pe 11 ianuarie, la ora 12.00, va avea loc o sedinta a Birourilor Permanente comune, iar la ora 16.00 Parlamentul se va reuni in plen pentru a dezbate proiectul bugetului de stat pe anul 2010.
Update 19:00 - Rata de participare la primul tur al scrutinului prezidential din Franta era de 70,59% la ora locala 17.00 (18.00, ora Romaniei), potrivit Ministerului de Interne, in scadere fata de 73,87% cat era in 2007 la aceeasi ora, relateaza AFP.
Complexul Energetic Rovinari a inregistrat o diminuare semnificativa a profitului fata de anul trecut, cu 350 de miliarde de lei, desi a produs mai mult cu 1,2 milioane de megawati-ora.
evoMAG Reduceri cuprinse intre 30 si 70%, incepand cu ora 9 dimineata si pana pe 24 noiembrie, ora 1 noaptea.
Jiu si Petrolul Ploiesti sustin joi 8 august meciurile din mansa secunda a turului III preliminar al competitiei de fotbal Europa League, insa doar prima are sanse reale de calificare in play-off, dupa victoria reusita in deplasare cu 3-1, in fata formatiei slovace AS Trencin.
google-analytics.com